Secretariaat : Heistsebaan 104 – 2590 Berlaar
Dutch NL English EN French FR German DE

Lokaal

Café De Kroon

Na 18 jaar hebben we in Juli 2016 afscheid moeten nemen van onze lokaalhouders Bart en Linda. Gezondheidsredenen hebben de doorslag gegeven om hen te doen beslissen om te stoppen met het uitbaten ons vertrouwd lokaal café ” De Kroon ” Langs deze weg willen wij Bart en Linda onze welgemeende dank betuigen voor de steun die wij gedurende al die jaren mochten ontvangen, zonder hen zou het Zz Cycling Team niet zijn wat het nu is.Hopelijk kunnen wij met de nieuwe utbater, Thomas , dezelfde wegen bewandelen die Bart en Linda gedurende 18 jaar samen met ons bewandeld hebben.
Wij wensen hem alvast veel succes toe.

De Kroon is een gezellig café voor jong en oud waar u altijd welkom bent voor een lekker hapje en drankje. Er hangt steeds een leuke, actieve sfeer en geregeld worden er dan ook allerlei activiteiten georganiseerd. Vandaar dat dit ons geliefd klublokaal is.Heel wat clubs hebben er hun clubdag, wij ook, dus er valt altijd wel wat te beleven!

De Kroon beschikt over twee terrassen waarop u winter en zomer kunt genieten van één van de vele lekkernijen en specialiteiten. Ooit al eens een vers getapte Estaminet geprobeerd?Of wat dacht u van een verwen- of ijskoffie, een lekkere appelstrüdel of een plankske De Kroon?

Verder is De Kroon ook een ideaal rustpunt voor sportieve fietsers of wandelaars.Even rust nodig? Kom dan uitblazen op ons terras! Heeft u graag iets te drinken of eten? Bekijk dan de kaart.

U leest het, in café “De Kroon” is iedereen van harte welkom!

© 2018 Zz Cycling Team V.Z.W
Bankrekening : BE15 7310 2843 6230 – BIC:KREDBEBB